Agentul de umbrire

Witvast

Witvast aplicat serei dumneavoastră, vă protejează culturile împotriva luminii solare și a căldurii excesive. Witvast este ușor de utilizat și poate fi aplicat mecanic sau manual pe sticlă, plastic şi policarbonat.

O durată a efectului de umbrire de cel puțin 2 luni
  • Protecție împotriva razelor solare și a căldurii
  • Efectul se diminuează treptat: nu este nevoie de curățare
  • Fără poluanți
Aplicare

Multe culturi nu suportă bine temperaturi prea ridicate sau o iradiere prea mare din partea soarelui. Witvast reflectă lumina și îmbunătățește astfel climatul din seră. Witvast conține carbonat de calciu și alte substanțe active care, printre altele, asigură aderența la acoperirea serei. Este ușor de aplicat pe sticlă, folie și policarbonat. Dozajul standard este de 25 de kilograme de agent de umbrire cu 100 de litri de apă. Astfel, se obține o soluție de 115 litri: suficientă pentru a pulveriza între 500 și 700 m2 de suprafaţă de seră.

Durata de umbrire si protectie

Durata de umbrire asigurată de Witvast este de cel puțin două luni. Durata maximă de umbrire și protecție depind de diluție și de condițiile meteorologice.

Producție

Vitvast este extras şi produs în România de către Houweling SRL.

Gamă de produse

Gama noastră de produse include, de asemenea, agenții de umbrire La Blanche și Bright Eco Coating. De asemenea, produse de curățare a sticlei, biostimulatori și echipamente individuale de protecție. Consultați houweling.com sau universalsem.ro

Mai multe informații?

Contactați specialiștii noștri pentru consiliere. Citiți întotdeauna instrucțiunile de pe etichetă înainte de utilizare.

Ambalare

Witvast este disponibil în următoarele ambalaje:

Ambalaj                        Per palet

Sac 25 kg                        50