Agentul de umbrire

Bright Eco-Coating

Agent de umbrire 100% fără microplastic, pentru protecția culturilor împotriva luminii excesive a soarelui și căldurii.

Bright Eco-Coating este un agent de umbrire complet care nu conține microplastic, oferă protecție împotriva temperaturilor ridicate și expunerii excesive la soare. Datorită naturii sale complet biologice, poate fi îndepărtat de pe seră fără agenți chimici de curățare, ceea ce îl face sigur de utilizat în toate culturile, în special în culturile organice. Unic și distinctiv față de toate mărcile disponibile pe piață.

Avantajele Bright Eco-Coating
  • Potrivit pentru culturile organice
  • Poate fi complet îndepărtat cu agenți biologici
  • Protecție de lungă durată
  • Protecție excelentă pentru recolta dumneavoastră
  • Lichid și ușor de aplicat
  • Pentru toate suprafețele serelor
Lichid și ușor de aplicat

Substanța sub formă de gel se dizolvă ușor în timpul procesului de amestecare. Bright Eco-Coating este adecvat pentru pulverizarea mecanică și oferă un strat de protecție uniform pe sera dumneavoastră.

Pentru toate suprafețele serelor

Bright Eco-Coating furnizează un strat protector de lungă durată și este ușor de aplicat pe sticlă, folie și policarbonat.

Protecție excelentă pentru culturile dumneavoastră

Multe culturi nu fac față bine temperaturilor excesiv de ridicate sau expunerii excesive la soare.
Bright Eco-Coating reflectă lumina și, prin urmare, îmbunătățește climatul în seră. Acești agenți organici de umbrire oferă un strat protector de lungă durată și sunt ușor de aplicat pe sticlă, folie/peliculă de plastic și policarbonat.
Cu Bright Eco-Coating, vă puteți determina singuri gradul și durata de umbrire dorită, adăugând mai multă sau mai puțină apă decât este prescris în instrucțiunile de amestecare. Doza standard este de 20 kg de Bright Eco-Coating la 80 litri de apă pentru o protecție eficientă. Aceasta dă o soluție de 93 litri: suficientă pentru pulverizarea a 500 până la 700 m2 de suprafață a serei. În funcție de cultură, puteți alege să furnizați mai multă sau mai puțină protecție.

Protecție de lungă durată

Bright Eco-Coating furnizează o durată de umbrire de cel puțin patru luni. Puteți determina umbrirea dorită și durata umbririi adăugând mai multă sau mai puțină apă decât este specificat în instrucțiunile de amestecare.

  • O concentrație mai mare de Bright Eco-Coating este mai rezistentă la uzură decât o concentrație mai redusă
  • O intensitate peste medie a precipitațiilor crește uzura stratului de acoperire

Durata eventuală a umbririi și acoperirea depinde de soluție și de condițiile meteorologice.

Complet adecvat pentru cultivarea organică

Bright Eco-Coating este primul și unicul agent de ecranare care este 100% biodegradabil. Acest lucru îl face potrivit pentru toate culturile și în special pentru culturile organice. Acest agent de umbrire este lichid și nu conține microplastic. Marele avantaj al acestui produs 100% organic este că aplicarea și îndepărtarea de pe seră se poate face cu produse organice. Acest lucru face ca Bright Eco-Coating să fie unicul agent de umbrire de pe piață care îndeplinește cerințele pentru cultivarea organică.

Poate fi îndepărtat complet biologic

Există două opțiuni pentru o îndepărtare complet biologică:

  1. Bright Eco-Coating se uzează datorită acțiunii elementelor naturii, ducând la îndepărtarea completă a produsului după 90 – 120 de zile
  2. Puteți îndepărta restul de produs Bright Eco-Coating prin periere, fără a utiliza agenți de curățare

Acesta este mult diferit de produsele existente pe piață, care necesită întotdeauna un agent chimic de curățare pentru îndepărtare.