Previne și corectează deficiențele de calciu și bor

Tecnokel Amino CaB

Compoziție
Aminoacizi „L” liberi 6%
Azot total (N) 9 %
Calciu (Ca) 10 %
Bor (B) 0,2%
Chelatat EDTA

Control asupra disfunctiilor fiziologice asociate cu lipsa de Ca

Îmbunătățirea polenizarii

Creșterea calității semințelor

Tecnokel Amino CaB este un biostimulator pe bază de aminoacizi care  previne și corectează eventualele carențe de calciu și bor.
 Beneficiile utilizării Tecnokel Amino CaB
– În culturile de rapiță, soia, porumb și floarea soarelui , Tecnokel Amino CaB determină o polenizare mai eficientă și asigură o mai bună calitate a semințelor.
– La sfecla de zahăr previne bifurcarea rădăcinilor.
– La legume sporește rezistența la crăpare, îmbunătățește fructificarea, previne și corectează apariția putregaiului apical, reduce necroza foliară
– La fructe de pădure aplicarea Tecnokel Amino CaB are ca efect creșterea fermității fructelor
– La ceapă crește greutatea bulbilor și rezistența la păstrare
– La pomii fructiferi și vița de vie îmbunătățește structura tulpinii, fermitatea și rezistența la crăpare a fructelor.
Recomandat tuturor culturilor agricole, Tecnokel Amino CaB este un supliment în programul de fertilizare iar pentru efect maxim se recomandă aplicarea în perioadele de creștere activă ale plantei, după irigare sau după ploi.
Aplicare radiculară: Doza recomandată este 5-10 L/ha.

Aplicare foliară

Cultura Momentul aplicării Doza recomandată
Floarea soarelui În faza de 4-6 frunze 2-3 L/ha
Rapită, Soia La 4-6 frunze și înainte de înflorit 2-3 L/ha
Sfeclă de zahăr La faza de 4-6 frunze și 8-10 frunze 2-3 L/ha
Ardei, Tomate, Vinete, Pepeni, Castraveți După legarea primelor fructe și apoi la intevale de 10 zile 2-3 L/ha
Mazăre, Fasole După înflorire și apoi la intervale de 10 zile 2-3 L/ha
Salată, Varză, Pătrunjel frunză, Țelina, Spanac La 7-10 zile de la transplantare și apoi la intervale de 10 zile 2-3 L/ha
Ceapă În perioada de creștere intensă a aparatului foliar. 2-3 L/ha
Mere, Pere După căderea petalelor și până la 20 zile înainte de recoltare 2-3 L/ha
Cireșe, Prune, Caise, Piersici După căderea petalelor la intervale de 10-15 zile 2-3 L/ha
Fructe de pădure După înflorire și apoi la intervale de 7-10 zile 2-3 L/ha
Viță de vie După înflorire  și apoi  la intervale de 7-10 zile 2-3 L/ha

La deficiență severă de calciu doza recomandată este 3-4 L/ha.

Folosim cookie-uri pentru a vă oferi cea mai bună experiență online. Prin acord, acceptați utilizarea cookie-urilor în conformitate cu politica noastră privind cookie-urile.