Agentul de umbrire

La Blanche

 

O durată de umbrire de cel puțin 4 luni.
  • Protejează împotriva razelor solare și a căldurii
  • Efect de umbrire de lungă durată
  • Nu conține substanțe nocive pentru mediu
La Blanche

La Blanche este cel mai utilizat agent de umbrire din lume de peste 90 de ani! Este produs cu ingrediente naturale și oferă un strat protector de încredere.

La Blanche este ușor de utilizat și poate fi aplicat pe sticlă, plastic și policarbonat.

Aplicare

Multe culturi nu fac față bine temperaturilor excesiv de ridicate sau expunerii excesive la soare. La Blanche reflectă lumina și, prin urmare, îmbunătățește climatul în seră. La Blanche furnizează un strat protector de lungă durată și este ușor de aplicat pe sticlă, folie și policarbonat. De aceea este cel mai utilizat agent de umbrire din lume de peste 90 de ani! Doza standard este de 25 kg de agent de umbrire la 100 de litri de apă. Aceasta oferă o soluție de 115 litri : suficientă pentru pulverizarea a 500 până la 700 m2 de suprafață a serei.

Umbrirea și durata umbririi

La Blanche oferă protecţie timp de cel puțin patru luni. Puteți determina umbrirea dorită și durata umbririi adăugând mai multă sau mai puțină apă decât este specificat în instrucțiunile de amestecare. Durata eventuală a umbririi și acoperirea depind de diluție și de condițiile meteorologice.

Producție

La Blanche este extras şi produs în România de către Houweling SRL.

Gamă de produse

Gama noastră de produse include și agenții de umbrire Witvast și Braight Eco-Coating, precum și agenți de curățare a sticlei, biostimulatori și echipamente individuale de protecție. Pentru a consulta oferta nostră, vă rugăm să vizitați houweling.com sau universalsem.ro

Mai multe informații?

Contactați specialiștii noștri pentru consiliere. Citiți întotdeauna instrucțiunile de pe etichetă înainte de utilizare.

 

Ambalare

La Blanche este disponibil în următoarele dimensiuni de ambalaj:

Ambalaj           Număr articol                           Per palet

Sac 25 kg         T- LABLANCHE -3072                50