Previne și corectează deficiențele de calciu și bor

Tecnokel Amino CaB

Compoziție
Aminoacizi „L” liberi6%
Azot total (N)9 %
Calciu (Ca)10 %
Bor (B)0,2%
Chelatat EDTA

Control asupra disfunctiilor fiziologice asociate cu lipsa de Ca

Îmbunătățirea polenizarii

Creșterea calității semințelor

Tecnokel Amino CaB este un biostimulator pe bază de aminoacizi care  previne și corectează eventualele carențe de calciu și bor.
 Beneficiile utilizării Tecnokel Amino CaB
– În culturile de rapiță, soia, porumb și floarea soarelui , Tecnokel Amino CaB determină o polenizare mai eficientă și asigură o mai bună calitate a semințelor.
– La sfecla de zahăr previne bifurcarea rădăcinilor.
– La legume sporește rezistența la crăpare, îmbunătățește fructificarea, previne și corectează apariția putregaiului apical, reduce necroza foliară
– La fructe de pădure aplicarea Tecnokel Amino CaB are ca efect creșterea fermității fructelor
– La ceapă crește greutatea bulbilor și rezistența la păstrare
– La pomii fructiferi și vița de vie îmbunătățește structura tulpinii, fermitatea și rezistența la crăpare a fructelor.
Recomandat tuturor culturilor agricole, Tecnokel Amino CaB este un supliment în programul de fertilizare iar pentru efect maxim se recomandă aplicarea în perioadele de creștere activă ale plantei, după irigare sau după ploi.
Aplicare radiculară: Doza recomandată este 5-10 L/ha.

Aplicare foliară

CulturaMomentul aplicăriiDoza recomandată
Floarea soareluiÎn faza de 4-6 frunze2-3 L/ha
Rapită, SoiaLa 4-6 frunze și înainte de înflorit2-3 L/ha
Sfeclă de zahărLa faza de 4-6 frunze și 8-10 frunze2-3 L/ha
Ardei, Tomate, Vinete, Pepeni, CastravețiDupă legarea primelor fructe și apoi la intevale de 10 zile2-3 L/ha
Mazăre, FasoleDupă înflorire și apoi la intervale de 10 zile2-3 L/ha
Salată, Varză, Pătrunjel frunză, Țelina, SpanacLa 7-10 zile de la transplantare și apoi la intervale de 10 zile2-3 L/ha
CeapăÎn perioada de creștere intensă a aparatului foliar.2-3 L/ha
Mere, PereDupă căderea petalelor și până la 20 zile înainte de recoltare2-3 L/ha
Cireșe, Prune, Caise, PiersiciDupă căderea petalelor la intervale de 10-15 zile2-3 L/ha
Fructe de pădureDupă înflorire și apoi la intervale de 7-10 zile2-3 L/ha
Viță de vieDupă înflorire  și apoi  la intervale de 7-10 zile2-3 L/ha

La deficiență severă de calciu doza recomandată este 3-4 L/ha.