Previne și corectează deficiențele de calciu și bor
Tecnokel Amino CaB
Compoziție | |
Aminoacizi „L” liberi | 6% |
Azot total (N) | 9 % |
Calciu (Ca) | 10 % |
Bor (B) | 0,2% |
Chelatat EDTA |
Control asupra disfunctiilor fiziologice asociate cu lipsa de Ca
Îmbunătățirea polenizarii
Creșterea calității semințelor
Tecnokel Amino CaB este un biostimulator pe bază de aminoacizi care previne și corectează eventualele carențe de calciu și bor.
Beneficiile utilizării Tecnokel Amino CaB
– În culturile de rapiță, soia, porumb și floarea soarelui , Tecnokel Amino CaB determină o polenizare mai eficientă și asigură o mai bună calitate a semințelor.
– La sfecla de zahăr previne bifurcarea rădăcinilor.
– La legume sporește rezistența la crăpare, îmbunătățește fructificarea, previne și corectează apariția putregaiului apical, reduce necroza foliară
– La fructe de pădure aplicarea Tecnokel Amino CaB are ca efect creșterea fermității fructelor
– La ceapă crește greutatea bulbilor și rezistența la păstrare
– La pomii fructiferi și vița de vie îmbunătățește structura tulpinii, fermitatea și rezistența la crăpare a fructelor.
Recomandat tuturor culturilor agricole, Tecnokel Amino CaB este un supliment în programul de fertilizare iar pentru efect maxim se recomandă aplicarea în perioadele de creștere activă ale plantei, după irigare sau după ploi.
Aplicare radiculară: Doza recomandată este 5-10 L/ha.
Aplicare foliară
Cultura | Momentul aplicării | Doza recomandată |
Floarea soarelui | În faza de 4-6 frunze | 2-3 L/ha |
Rapită, Soia | La 4-6 frunze și înainte de înflorit | 2-3 L/ha |
Sfeclă de zahăr | La faza de 4-6 frunze și 8-10 frunze | 2-3 L/ha |
Ardei, Tomate, Vinete, Pepeni, Castraveți | După legarea primelor fructe și apoi la intevale de 10 zile | 2-3 L/ha |
Mazăre, Fasole | După înflorire și apoi la intervale de 10 zile | 2-3 L/ha |
Salată, Varză, Pătrunjel frunză, Țelina, Spanac | La 7-10 zile de la transplantare și apoi la intervale de 10 zile | 2-3 L/ha |
Ceapă | În perioada de creștere intensă a aparatului foliar. | 2-3 L/ha |
Mere, Pere | După căderea petalelor și până la 20 zile înainte de recoltare | 2-3 L/ha |
Cireșe, Prune, Caise, Piersici | După căderea petalelor la intervale de 10-15 zile | 2-3 L/ha |
Fructe de pădure | După înflorire și apoi la intervale de 7-10 zile | 2-3 L/ha |
Viță de vie | După înflorire și apoi la intervale de 7-10 zile | 2-3 L/ha |