Biostimulator foliar destinat tuturor culturilor

Fertigrain Foliar

Compoziție
Total aminoacizi10%
Aminoacizi liberi8%
Azot total (N)5%
Materie organică40%
Zinc (Zn)0,75%
Mangan (Mn)0,5%
Bor (B)0,1%
Fier (Fe)0,1%
Cupru (Cu)0,1%
Molibden (Mo)0,02%
Cobalt (Co)0,01%

Activează enzimele implicate în procesele metabolice

Optimizează faza de umplere a boabelor

Crește rezistența la stres și ajută la o recuperare mai rapidă după perioade de stres

Determină creșterea producției și a calității acesteia

Ajută la transportul și metabolizarea azotului în plantă

Fertigrain Foliar este un biostimulator foliar pe bază de aminoacizi, materie organică, micro și macro elemente. Fertigrain Foliar stimulează metabolismul plantelor, îmbunătățind dezvoltarea acestora.

Aminoacizii din Fertigrain Foliar sunt implicați în transportul și metabolizarea azotului în interiorul plantei. O bună mobilizare a azotului în plantă este foarte importantă în special în perioadele de formare a semințelor. De asemenea aplicarea de Fertigrain Foliar previne apariția unor eventuale carențe de microelemente care pot apărea în perioada de creștere intensă, a înfloritului și a fructificarii.

La cereale, efectele sunt: creșterea numărului de frați viabili , creșterea producției, creșterea rezistenței la stres datorat temperaturii, calitatea mai buna a producției, reducerea stresului cauzat de aplicarea erbicidelor.

La oleaginoase ajută la o dezvoltare mai intensă a plantelor, o fructificare mai bună, calitate mai bună a semintelor și rezistență mai bună a plantelor în condiții de stres.

CulturaMomentul aplicăriiDoza recomandată
Grâu, Orz, Ovaz, SecarăLa încheierea înfrățirii până  înainte de apariția spicului1-2 L/ha
Porumb, Sorg,La 2-8 frunze1-2 L/ha
Floarea soareluiFaza de 4-8 frunze.

La formarea butonului floral

1-2 L/ha
Rapiță, SoiaLa 4-8 frunze

Înainte de înflorit

1-2 L/ha
SfeclăLa 4-10 frunze, 2-3 aplicări1,5-2 L/ha
Pașuni, LucernăLa 15 zile după fiecare cosire când foliajul are minim 4-6 cm.1-1,5 L/ha
LegumeÎn perioada dezvoltării vegetative și la începutul formării fructelor1,5-2,5 L/ha